Üzleti ismeretek és ügyvitel

A szakmai képzések megújuló rendszere
Az új képzési szerkezet egyik ágát a szakmai oktatásban elsajátítható szakmák, másik halmazát a szakmai képzés keretében megszerezhető szakképesítések alkotják.

Az oldal ez utóbbiak megújuló rendszeréhez kapcsolódóan nyújt információt, segíti a szakmai képzés során megszerezhető szakképesítések között történő eligazodást és a szakképesítések programkövetelményeinek (PK) megismerését.

Mindig is jól boldogultál a számok világában? Szeretnél gazdasági területen dolgozni, fontos számodra a precizitás, a rendszerszemlélet és a kommunikáció? Szívesen nyújtanál segítséget vállalatok és vállalkozások pénzügyi folyamataiban?

A gazdálkodás-és menedzsment szakmaterület a közgazdaság és az ügyviteli területeket foglalja magában.
Pénzügyi-számviteli vagy vállalkozási ügyviteli ügyintézőként adminisztrációs, informatikai és gazdasági alapismereteket sajátíthatsz el az oktatás során. Lehetőséget kapsz arra, hogy a megszerzett tudást a gyakorlatban mélyítsd el nagyvállalatoknál és intézményeknél, amely megkönnyíti a későbbi munkavállalást számodra.
Valamint, ha szeretnél később gazdasági területen felsőfokú tanulmányokba kezdeni, a képzés elvégzésével erre is lehetőséged nyílik.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, szeretnéd gyarapítani ismereteidet a témában, nincs más dolgod, jelentkezz a képzésre!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.