Szociális gondoskodás

A szakmai képzések megújuló rendszere
Az új képzési szerkezet egyik ágát a szakmai oktatásban elsajátítható szakmák, másik halmazát a szakmai képzés keretében megszerezhető szakképesítések alkotják.

Az oldal ez utóbbiak megújuló rendszeréhez kapcsolódóan nyújt információt, segíti a szakmai képzés során megszerezhető szakképesítések között történő eligazodást és a szakképesítések programkövetelményeinek (PK) megismerését.

Mindig is arról álmodtál, hogy segíthess másokon? Szeretnél a szociális szakmában elhelyezkedni, segíteni gyermekeken, fiatalokon és az időseken? Ebben az ágazatban hat képzés érhető el számodra.

A képzések a társadalomismereti, a pedagógiai, a pszichológiai, az egészségügyi, a szociális és gyermekvédelmi ismeretek átadására épülnek.
Megismerkedhetsz az ápolás, gondozás, nevelés, fejlesztés és esetkezelés módszerével és a gyermekek kompetenciáinak fejlesztésével.
A tanulás részeként növekszik önismereted és másokkal szembeni felelősségtudatod.

Ha elhivatottságot érzel mások segítésére, mindennapjaik megkönnyítésére és fejlesztésére, megtaláltad a számodra megfelelő szakmát, amit szívvel – lélekkel tudsz végezni!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.