Szállítási szolgáltatások

A szakmai képzések megújuló rendszere
Az új képzési szerkezet egyik ágát a szakmai oktatásban elsajátítható szakmák, másik halmazát a szakmai képzés keretében megszerezhető szakképesítések alkotják.

Az oldal ez utóbbiak megújuló rendszeréhez kapcsolódóan nyújt információt, segíti a szakmai képzés során megszerezhető szakképesítések között történő eligazodást és a szakképesítések programkövetelményeinek (PK) megismerését.
Elképesztő, hogy milyen mértékű technikai és technológiai fejlődés ment végbe a közlekedés és szállítmányozás szakterületén belül! Teljesen megszűntek a korlátok a szakmaterületen belül, a távolság már nem akadály.

Az ágazaton belül nyolc képzést kínálunk az érdeklődőknek, szakirányokkal kiegészítve. A szakmaterületek esetében a közös műszaki alapozás kerül előtérbe, ami átjárhatóságot biztosít az egyes szakterületek között.
Így a képzés első fázisában olyan ismereteket sajátíthatsz el, amelyek valamennyi műszaki szakmában azonosak. Ezek segítségével lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd a szakterületeket, így könnyebben tudsz szakirányt választani.
Amennyiben elvégzed a képzést, az alábbi területeken tudsz elhelyezkedni: hajózás, vasút, légi-és közúti fuvarozás, szállítmányozás, logisztika. Természetesen felsőfokú tanulmányaidnak is megfelelő alapot nyújtanak a képzések.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, válassz a közlekedés és szállítmányozás ágazat képzései közül!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.