Információs és kommunikációs technológiák

A szakmai képzések megújuló rendszere
Az új képzési szerkezet egyik ágát a szakmai oktatásban elsajátítható szakmák, másik halmazát a szakmai képzés keretében megszerezhető szakképesítések alkotják.

Az oldal ez utóbbiak megújuló rendszeréhez kapcsolódóan nyújt információt, segíti a szakmai képzés során megszerezhető szakképesítések között történő eligazodást és a szakképesítések programkövetelményeinek (PK) megismerését.

Mindig is érdeklődtél az informatika és az infokommunikációs szakmák iránt? Biztosan te is számtalanszor hallottad már, hogy az információ és a tudás hatalom.
Az informatika az információ megszerzésével, gyűjtésével, feldolgozásával, tárolásával, sokszorosításával és továbbításával foglalkozik. Nem hiába az egyik legkeresettebb szakmák egyike.

Az informatika és távközlés ágazat az informatikai képzéseket foglalja magában.
A duális képzés során vállalatoknál és korszerű eszközpark igénybe vételével sajátíthatod el a legtöbb ismeretet.
A szorgalmas tanulás eredményeként a nagyobb cégek gyorsan felfigyelhetnek rád és már a képzés során biztos állást szerezhetsz.
Amennyiben a későbbiekben mélyíteni szeretnéd tudásodat, felsőfokú tanulmányokba kezdenél, biztos alapokra építkezhetsz.

Ha érdekel az internet, a szoftverfejlesztés, a számítógépek működése, azok rejtett funkciói, valamint a programozás kiskapui és kihívásai, ne keress tovább, 4 képzést kínálunk neked!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.