Építészet és építőipar

A szakmai képzések megújuló rendszere

Az új képzési szerkezet egyik ágát a szakmai oktatásban elsajátítható szakmák, másik halmazát a szakmai képzés keretében megszerezhető szakképesítések alkotják.

Az oldal ez utóbbiak megújuló rendszeréhez kapcsolódóan nyújt információt, segíti a szakmai képzés során megszerezhető szakképesítések között történő eligazodást és a szakképesítések programkövetelményeinek (PK) megismerését.
Régóta vágysz arra, hogy maradandót alkoss?
Az irodai munka kapcsán szívesebben foglalkoznál az épületek tervezésével, kivitelezésével vagy építésével, mintsem az adminisztratív feladatokkal?
Az évezredek során az építőipar hatalmas fejlődésen és változáson ment keresztül, országokat összekötő utak, hidak, felhőkarcolók és gigantikus épületek születtek.

Az építőipari ágazat jelentős mértékben befolyásolja országunk gazdaságát, napjaink egyik legmeghatározóbb iparága.
Az oktatási rendszer nagy hangsúlyt fektet erre a területre. Az ötéves technikumi képzés és a hároméves szakképzőiskolai oktatás 16 képzést biztosít az érdeklődőknek. A duális képzést úgy alakították ki, hogy a tanulók megfelelő munkatapasztalat megszerzését követően el tudják sajátítani a szakma csínját-bínját. Így hasznos tudással és szakmai tapasztalattal felvértezve kerülhetsz ki a munkaerőpiacra.

Amennyiben szeretnél a szabadban dolgozni, alkotni és létrehozni tájékozódj az építőipari ágazat kínálta lehetőségekről!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.