Egészségügy

A szakmai képzések megújuló rendszere

Az új képzési szerkezet egyik ágát a szakmai oktatásban elsajátítható szakmák, másik halmazát a szakmai képzés keretében megszerezhető szakképesítések alkotják.

Mi az első dolog, ami eszedbe jut az egészségügy kapcsán? Szeretnéd egy nap te is erősíteni az egészségügyi dolgozók körét, segíteni az embereken, akár életeket menteni? Mindig is vonzott a fehér köpeny? Mindannyiunknak szüksége van hétköznapi hősökre!

Gondoltad volna, hogy az egészségügyi ágazat mintegy 23 szakirányban kínál lehetőséget a továbbtanulásra 10 szakképesítési területen? Így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő képzést.
Az oktatási módszert a csapatmunkára alapozva alakították ki, hiszen a jövőben együtt, egymást támogatva tudtok sikeresek lenni és segíteni minél több betegen. A képzés során az ápolás, az asszisztencia, az egészségügyi laboratóriumi munka és rehabilitáció területeivel ismerkedhetsz meg közelebbről. Természetesen az elméleti és a gyakorlati tudás elsajátítása elengedhetetlen a tanulás során.
Így a duális képzést úgy alakították ki, hogy gyakorlatot a kórházakban, klinikákon és rendelőintézetekben szerezhetsz!

Ha szeretnél segítő szakmában elhelyezkedni és segíteni mások életén, betegségein, ne habozz, keresd meg azt az egészségügyi szakmát, amely hozzád a legközelebb áll!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.