Munkavédelmi előadó tanfolyam

A tanfolyamról

A munkavédelmi előadó a munkavédelmi feladatokat, a munkabiztonsági szaktevékenységeket lája el.Tudatos szakemberként érvényesíti a munkavédelmi követelményeket, felismeri a munkavégzés során fellépő veszélyeket,azokat értékeli és a kockázatok kezelésére megoldási javaslatokat tesz. Feladat ellátása során szem előtt tarja az adott vállalkozás tevékenységi körét, alkalmazza és érvényesíti a munkavédelmi szabályokat. A tevékenység ellátása és a munkavédelmi dokumentációk elkészítése során informatikai megoldásokat alkalmaz.

Együttműködik a munkáltatókkal,a  munkavállalókkal, a munkavédelmi képviselőkkel, a munkaügyi szaktevékenységet  és feladatot ellátó személlyel, a munkavédelmi hatósággal.Folyamatosan képezi  magát, figyelemmel követi a világhálón, a továbbképzéseken a munkavédelmi jogszabályok és szabványok változását, a technológia fejlődésével és a munkavédelemmel összefüggő változásokat.A műszaki innováció aktuális munkavédelmi megoldásait nyomon követi, törekszik az új munkavédelmi megoldások megismerésére.

Szakképesítés sorszáma:10224002
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #munkavédelmielőadó #munkavédelmielőadótanfolyam #munkavédelmielőadóképzés #munkavédelmielőadótanfolyamról #munkavédelmielőadóoktatás #munkavédelmielőadóvizsga

Show More

What Will You Learn?

  • Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
  • Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
  • Ezen ágazaton belül a Munkavédelmi előadó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
  • Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
  • Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
  • Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Course Content