Franchise

KAPCSOLÓDJ HOZZÁNK

Szöveg

Keressen pénzt

Earn money every time a student purchases your course. Get paid monthly through PayPal or Payoneer, it’s your choice.

Inspirálja a diákokat

Segítsen a résztvevőknek új készségek elsajátításában, karrierjük előmozdításában és hobbijaik felfedezésében, tudását megosztva.

Csatlakozzon a közösségünkhöz

Használja ki oktatóink aktív közösségét, hogy segítsen a tanfolyam létrehozásában, oktatásában

Szöveg10000

Beiratkozott résztvevők


0

tanfolyamok


0

Országból

Hogyan válhat oktatóvá?

Legyen oktató

Miért hozzánk csatlakozz?

A fejlődés útján

Amennyiben Te is fontosnak tartod, hogy a hagyományos oktatási módszerek mellett, a digitalizáció nyújtotta lehetőségek is előtérbe helyeződjenek, jelentkezz hozzánk oktatónak. Célunk az, hogy olyan környezetet teremtsünk, amely mind az oktató, mind a résztvevő számára élvezhetővé tegye a kurzusokat, a teljesség igénye nélkül.

Kit keresünk?

Legyen az akár a számítástechnika, gépészet, sport, marketing, önfejlesztés, sütés-főzés, programozás, mi szívesen látunk az oktatóink között, ha nyitott vagy a fejlődésre, és a modern technikák alkalmazására. A tanulók kreativitása bátorítható, fejleszthető, ezért egyik fő célunk ennek elősegítése, oktatóink közreműködésével.


Oktatói szabályok

Követelmények

A kurzusok elméleti részének oktatása esetén:
  • a képzési tartalomnak megfelelő szakos tanári szakképzettséggel,ennek hiányában
  • a képzési tartalomnak megfelelő felsőfokú végzettséggel és szakképzettséggel vagy
  • felsőfokú végzettséggel és a képzés tanulmányi területének megfelelő szakképesítéssel rendelkező oktató.
A kurzusok gyakorlati részének oktatása esetén:
  • a képzési tartalomnak megfelelő felsőfokú végzettséggel és szakképzettséggel,
  • vagy a képzés tanulmányi területének megfelelő szakképesítéssel és legalább ötéves szakmai gyakorlattal rendelkező oktató.


Kezdje a tanfolyamokkal

Start with Courses

Plan your course

Neque convallis a cras semper auctor. Libero id faucibus nisl tincidunt egetnvallis a cras semper auctonvallis a cras semper aucto. Neque convallis a cras semper auctor. Liberoe convallis a cras semper atincidunt egetnval

How we help you

Neque convallis a cras semper auctor. Libero id faucibus nisl tincidunt egetnvallis a cras semper auctonvallis a cras semper aucto. Neque convallis a cras semper auctor. Liberoe convallis a cras semper atincidunt egeeque convallis a cras semper auctor. Libero id faucibus nisl tincidunt egetnvallis a cras semper auctonvallis a cras semper aucto. Neque convallis a cras semper auctor. Liberoe convallis a cras semper atincidunt egetnval


Azért vagyunk itt, hogy segítsünk

Oktatói támogató csapatunk a munkanaponként 8:00 és 16:30 között rendelkezésére áll, hogy segítsen a tanfolyamok létrehozásának igényeiben. Használja az Oktatóközpontot, egy erőforrásközpontot, amely segít a folyamatban. Ez a közösségi csoport mindig be van kapcsolva, mindig ott van, és mindig segítőkész.

Legyen oktató még ma!

Csatlakozz a világ legnagyobb online tanulási piacához.


Kezdje el a tanítást még ma